Wie zijn wij?

Person goes inside Beobank house

Waarom kiezen voor Beobank?

Beobank vervoegen is een verbintenis aangaan met een lokale Belgische bank op mensenmaat. Een solide, niet-beursgenoteerde bank met als missie het dagelijkse leven van haar klanten te verbeteren met gepersonaliseerde oplossingen en door een duurzame relatie met hen aan te gaan. Beobank is een dochteronderneming van Crédit Mutuel Alliance Fédérale, een vooraanstaande en mutualistische bankgroep in Frankrijk.

Iedereen zo goed mogelijk omringen, deze belofte toont wat ons drijft.

Ze stuurt onze inspanningen en zorgt ervoor dat we focussen op de essentie: onze klanten begeleiden om hun projecten mogelijk te maken en hen helpen om nog meer van het leven te genieten.

Iedereen zo goed mogelijk omringen

Naast onze Activiteit om onze klanten goed te omringen hebben we ook een rol als werkgever ten aanzien van onze werknemers. Om alle profielen de kans te geven zich te ontplooien en te evolueren binnen ons team terwijl ze zich goed omringd voelen, creëren we een menselijke, inclusieve, positieve en performante werkomgeving met een harmonieus evenwicht tussen werk en privé.

We willen ook bijdragen aan een betere samenleving door verbondenheid te creëren en respect te hebben voor onze omgeving.

Bij Beobank geloven we immers dat we een positieve en duurzame bijdrage kunnen leveren aan de gemeenschappen waarin onze organisatie actief is. Niet alleen door producten en diensten aan te bieden, maar ook door ons actief in te zetten voor die gemeenschappen en onze omgeving, inclusief het milieu.

Guy Schellinck

Beobank is een dynamische bank die voor iedereen openstaat en die uit mensen bestaat die de diversiteit weerspiegelen van de samenleving waarin de bank actief is. We zien diversiteit en inclusie in de breedste zin als troeven voor ons bedrijf. We garanderen dan ook gelijke en eerlijke kansen voor al onze medewerkers en klanten, en strijden tegen alle vormen van discriminatie.

- Guy Schellinck, CEO
behaviors

Onze werkfilosofie

Dienstverlening en klantentevredenheid staan centraal bij alles wat we doen, of we nu wel of niet rechtstreeks in contact staan met onze klanten.

De waarden die onze werkgeest weerspiegelen zijn: menselijk, eenvoud, positief en performant.

Deze waarden vinden we terug in 6 sleutelgedragingen, die deel uitmaken van het Beobank-DNA, en de leidraad zijn in alles wat we dagelijks doen. De betrokkenheid van ieder van ons is essentieel om de naleving van deze waarden en de opbouw van het imago van de Bank te verzekeren.

Klik op de rode knoppen en ontdek onze werkfilosofie.

Beobank agencie

Onze producten & diensten

Als toonaangevende financiële instelling bieden we een breed gamma aan producten en diensten aan onze klanten, zowel particulieren, zelfstandigen, vrije beroepen als KMO's. Of het nu gaat om zichtrekeningen, spaaroplossingen, leningen of verzekeringen... we verbinden ons ertoe aangepaste en innovatieve oplossingen aan te bieden.

Voor meer informatie over onze producten kan je terecht op beobank.be. Verken onze website om onze aanbiedingen op het gebied van rekeningen, spaarrekeningen, leningen en verzekeringen te ontdekken.

Beobank kantorennetwerk

Als bank op mensenmaat hechten we veel belang aan een nauwe relatie met onze klanten. Door aan de slag te gaan in een van onze agentschappen, word je een bevoorrechte gesprekspartner voor onze klanten bij de realisatie van hun levensprojecten. Je werkt in een stimulerende, aangename en constructieve professionele omgeving, en profiteert van de ondersteuning van een heel team om samen te zorgen voor een optimale klantervaring.

Beobank House, zoveel meer dan een hoofdkantoor

Op de hoofdzetel van Beobank, genaamd Beobank House, werk je in het hart van Brussel, in het gloednieuwe Quatuor-complex in de Noordwijk. Beobank House is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer, en is een moderne en inspirerende plek die voldoet aan de hoogste normen inzake kwaliteit, innovatie en milieuprestaties.

Vind je toekomstige job tussen onze vacatures