Klantenadviseur Bank en Verzekeringen Antwerpen

Klantenadviseur Bank en Verzekeringen Antwerpen BEOBANK NV/SA

BEOBANK NV/SA

Wie zijn wij?


Ontdek hier wie wij zijn.

Functie


Onze missie?

Het dagelijks leven van onze klanten vergemakkelijken met persoonlijke oplossingen. Als bank op mensenmaat hechten we immers veel belang aan een persoonlijke aanpak. Met onze klanten, maar ook met onze medewerkers.

Jobomschrijving


Vandaag regelen mensen hun bankzaken doorgaans digitaal, maar als het gaat om het realiseren van dromen en projecten, verkiezen we bij Beobank een persoonlijk gesprek en een nauwgezette opvolging. Als adviseur ben jij hun aanspreekpunt en help je hen verder. Vandaag, maar ook in de toekomst. Dromen ze van een huis? Willen ze hun gezin beschermen? Als klantenadviseur bied jij de oplossing.

Je krijgt een on-the-job training op kantoor, gecombineerd met opleidingen over onze bank, producten en diensten, de wetgeving, ... Zo word je helemaal opgeleid tot adviseur in de banksector en kan je je klanten de best mogelijke dienstverlening bieden. Met je advies help je hen om hun projecten mogelijk te maken.

Je maakt deel uit van een dynamisch team in een bankkantoor, een “minibedrijf” waar teamwork centraal staat. Je neemt actief deel aan de ontwikkeling en uitstraling van jouw kantoor op lokaal niveau.

Aanbod


 • Een contract van onbepaalde duur als klantenadviseur
 • Meteen een on the job-training in het kantoor zelf, gecombineerd met een volledig opleidingsprogramma op de hoofdzetel en ook online, dat je op elk moment verder kan aanvullen dankzij ons bijzonder uitgebreide opleidingsaanbod
 • Naast een marktconform loon kan je genieten van een interessant verloningspakket dat wordt aangevuld met extralegale voordelen: maaltijd- en ecocheques, 13de maand (met de mogelijkheid om alternatieve voordelen te kiezen in het kader van ons cafetariaplan, Flex Income Plan), hospitalisatie- en groepsverzekering, wettelijke tussenkomst in de verplaatsingskosten, voordelen op een aantal bank- en verzekeringsproducten, commerciële bonus afhankelijk van de realisatie van gestelde objectieven, … en nog veel meer!
 • Een job die snel evolueert en waarmee je veel bijleert
 • Een dynamisch team dat initiatief aanmoedigt
 • Een organisatie die in haar werknemers investeert door middel van kwaliteitsvolle opleidingen en reële carrièremogelijkheden
 • Een omgeving die het evenwicht tussen je privé- en beroepsleven bevordert
 • Je zal werken in een solide, niet-beursgenoteerde groep (Crédit Mutuel Alliance Fédérale) die een duurzame relatie met haar werknemers en klanten bevordert.

 

Kortom: bij Beobank kom je terecht in een open en dynamische bedrijfscultuur met een aangename werksfeer waar vaardigheden minstens even belangrijk zijn als een diploma. We geloven in een menselijke aanpak en willen dat elke Beobanker zich goed voelt op de werkvloer. Bij Beobank maak je deel uit van een cultuur van doeners en geniet je van flexibiliteit: je kan bijleren en doorgroeien.

Benieuwd? Solliciteer vandaag nog! Want bij Beobank word je goed omringd.

Profiel


Welke afstudeerrichting je precies hebt, is niet zo belangrijk. Bij Beobank geloven we vooral in de vaardigheden van onze medewerkers. Wel vragen we minstens een Bachelor- of Masterdiploma. Verder zijn we vooral op zoek naar mensen met een enthousiaste persoonlijkheid, een positieve ingesteldheid en de wil om bij te leren en binnen de bank te evolueren.

 

Je bent:

 • Je bent leergierig en wil je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen, met de nodige ondersteuning.
 • Je bent service gericht, je communicatieve vaardigheden dragen bij tot een optimale klantenervaring en versterken de interne teamspirit.
 • Je bent proactief en efficiënt: in overleg met je kantoordirecteur neem je initiatieven om bij te dragen aan het commerciële succes van je verkooppunt.
 • Je werkt autonoom en bent goed georganiseerd. Je beheert zelfstandig de aan jou toevertrouwde taken.
 • Nederlandstalig

! Voor de kantoren in Asse, Dilbeek en Vilvoorde verwachten we dat je vlot tweetalig bent, Nederlands/Frans.


Deze andere vacatures kunnen je ook interesseren